27 september 2011

Idag har det varit en ganska bra dag. Började med att jag sluta skolan vid lunch sen gick jag ner mot gymet. Tar ungefär 2 min att gå till det så det kan inte bli bättre. Men när jag väl är där kör jag till 100 %. Det kommer dock kännas imorgon men den smällen får jag ta.
Jag började med att värma upp på en crosstrainer maskin. En sådan maskin gör så att man får bättre muskler i lårbenen. Det är som att gå i en uppförsbacke ungefär.
sedan gick jag över på dom olika styrkemaskinerna. Jag och min kusin som jag träna med ikväll körde varannan gång. En bra träningskväll helt enkelt. Både socialt och pumpa muskler. hahaha.
Hoppas ni har haft en bra kväll!

16 september 2011

När jag ändå är ledig idag från skolan passa jag på att ta en powerwalk idag igen. Fast idag blev det bara 30 min långt och då han jag gå 3,17 km exakt. Anledningen till att jag bara går promenader/powerwalk just nu är att jag känner mig inte riktigt frisk så jag tar det lite lugnt.
ett tips till er som inte hittar några super sköna gymnastikskor kan jag tipsa om mina. De är helt perfekta för min fot. I början var det inte de men dom har format sig efter foten och nu är de helt perfekta.
De var inte så jättedyra heller. Så jag gjorde ett riktigt bra köp. Är hur nöjd som helst.
Dom är köpta på intersport men jag har sätt dom på stadium också.

15 september 2011

Hej läsare!
Nu har jag satt mig ner i soffan efter en powerwalk och en långdusch. Det gick superbra att gå idag. Den bästa tiden under dagen att gå är mellan 7 och 9 på kvällen. Jag känner det att då har man hunnit hem och har suttit med läxor och gjort allt det andra man måste hinna med efter skolan. Tiden blev 45 min och på den tiden gick jag 4,48 km. Direkt efter att jag kom hem gjorde jag en övning så kallad plankan. Den gjorde jag 3x20 sek. Mer orkade jag inte men med tiden hoppas jag att det förbättras eller det ska förbättras har jag bestämt. Det är ett utav mina mål, att få en bättre vältränad kropp och en mycket piggare vardag.
Plankan.
Hoppas den här bloggen blir en intressant läsning i fortsättningen. Jag ska göra mitt bästa.

Mohombi - maraca

En bra låt till att ta en promenad med är just denna låt.
Själv tycker jag den är väldigt bra att ta en powerwalk med.


11 september 2011

Nu ska jag komma igång här den här veckan ordentligt. Dock börjar min hals bli dålig men jag får ta det lite lugnt. Hoppas ni får en bra vecka och tänk på att inte sitta och dega i soffan;).

RSS 2.0