25 oktober 2011

Ikväll ska jag dra mig till gymet efter allt plugg vilket jag har miljoner saker att göra. Så håll koll här ikväll dårååååå!!!!!

21 oktober 2011

Nu har jag landat hemma igen efter ett tränigspass på gymmet. Asssss skööööönt var det. Asså det hände en ganska så skum sak. När jag kommer till gymmet så sitter det en gubbe i soffan och glor på. Sen när jag kommer ut utanför omklädningsrummet sitter han fortfarande i soffan och stirrar på mig. Skum typ det där!. Men iallafall, körde extra hårt idag. Här ska det pumpas muskler. Jag är ju ingen boddybulider direkt men en bit på väg. HAHAHA. Skojja, jag vill inte bli någon sådan. Tjejer ser för jävliga ut när dom tävlar i boddybulider. Det ser mer bättre ut på en man. Tjejer ska inte ha massa muskler. Det ska vara lagom mycket. Det gör inget om det finns en kurva här och där. HAHAHA!

Usch!!!
Eller vad tycker ni? ser det snyggt ut?

5 oktober 2011

Då var ännu en kvälls träning avklarad. Asså denna träningsvärk i mina lår vill aldrig gå över. Kan knappt gå, gör as ont. Så imorgon får det bli en vilodag men på fredag kör jag igen. Då är jag endå ledig från skolan så då har jag hela dagen på mig. Efter dom här dagarna jag har tränat känner jag mig mycket piggare på dagarna. Asså det kan ju inte stämma riktigt för jag har ju tränat alla dagar sen i Måndags. Jag inbillar mig nog bara men det känns helt okej i skolan nu. Jag orkar mycket mer. Jag blir positiv till allt. Så mitt tips är att. BÖRJA TRÄNA!!! ;)
Hej så länge!

4 oktober 2011

Sådär. Nu är jag hemkommen efter 1 timmes gym. Träningsvärken som jag fick efter gårdagens träning sitter fortfarande i och gör det inte bättre direkt. Så idag gick det ganska segt men jag fick göra det bästa utav det helt enkelt. Mamma och jag puscha varandra. Vi var ju ensamma på gymmet så det var ju skönt. Då går det bättre och man vågar prova nya övningar. :P Men nu ska jag ta en dusch så kör jag imorgon igen.
Skriver imorgon igen!
Ha en bra kväll!

3 oktober 2011

Idag blev det en spontan träning. Så jag drog mig mot gymet och ställde mig på en crosstrainer sedan gick jag över på styrkemaskinerna.
Efter kanske 45 min så hängde jag med på ett core pass lite spontant. Det fanns ju plats kvar så jag tänkte att det skadar inte. Det är typ det jobbigaste passet jag gjort. Jag har gjort det 1 gång förut men den här gången var det klart det värsta passet jag gjort. Ett core pass innehåller att man jobbar mycket med mage och rygg men även lite ben också. Så om man vill få sexpack så kan jag rekommendera att gå på ett sådant pass. :)

2 oktober 2011

Jag kom hem för en stund från en promenad med mamma. vi var ute och gick i ca 1 timme. Men jag funderar på att börja med en diet som kallas LCHF där man äter mycket fet mat och inte så jätte mycket kolhydrater. Jag känner några som har testat detta och de har blivit jätte nöjda med resultatet. Vad tycker ni? har ni provat?. Ni kanske ha tips på bra mat man kan äta? vore kul om ni tipsa mig.
kram!

RSS 2.0