Core pass

Körde ett core pass igår och idag fick jag ta smällen för det. Jag har ont i hela kroppen så jag knappt kan röra mig. Speciellt baksidan av låren och magen. Men det hindrar inte mig från att ta en promenad och sedan göra några övningar på träningsbollen. Så jag ska bara ta på mig träningsoutfiten och börja traska i det fina våriga vädret.
Kram så länge!

21 Februari 2012

Igår så körde jag gymmet med Martina. Gick väll sådär. Vi körde inte så hårt. Först blev 5 minuter på crosstrainern och sen 20 minuter cykling. Visst jag har väll lite träningvärk i låren så lite träning blev det. Vi gjorde en magövning också. Vi tog en varsin vikt på 5kg, La oss på rygg och reste på benen och huvudet. Sedan ska man ta vikten fram och tillbaka. Det gjorde vi 50 st åt gången 4 gånger. Det är lite svårt att förklarar men ni kanske förstår.

Romme och yxbacken

Dom senaste två dagarna har det blivit premiär för skidsäsongen för min del. I Torsdags var jag i Romme med en del av brudarna i klassen vilket blev väldigt lyckat. Dagen efter kunde jag väll ha mått bättre. Träningsvärk i vaderna och rumpa. Så det gav lite träning iallafall.
Igår var det nyöppning för yxbacken så jag plocka upp martina och så drog vi oss ut mot backen för en 2 timmars åkande. Det bästa var att det var mörkt ute. Älskar verkligen att åka skidor när det är mörkt. Det är så mycket mysigare. Eller vad tycker ni? Men iallafall så mår väll benen inte så bra idag men det stoppar inte mig från att träna. Om ungefär en timma ska jag åka till gymet. Det känns så bra att träna med träningsvärk. Man känner att man har gjort något bra då. Men det var allt för nu så hoppas ni inte sitter i soffan som soffpotatisar nu hahahaha.
Romme
Yxbacken

Ben and Jerrys

Sitter och käkar glass innan ett träningspass, bra va? Det är gott iallafall :) Idag blir det hård träning för jag har inte tränat på en veckan ungefär. Så ska vi boka upp oss på massa pass nästa vecka. Det är lite jobbigt att man bara kan boka upp sig 2 dagar innan passet så man kan inte planera fullt ut. Men Martina och jag sa att vi ska gymma 1 timma innan varje pass så träning blir det iallafall :D

RSS 2.0