drömmen om beach 2012

Idag är det träning och plugg som står på schemat efter skolan. Imorse åt jag en as god och bra frukost för övrigt. Musli med youghurt och en skivad banan. Det blir fler gånger!. Martina och jag ska köra hårt idag på gymet. Det blir nogmest kondition och mage idag känner jag. Beach 2012, here i come!. Sex-pack vore inte fel. HAHA.

Dance/core

Nästa vecka börjar ett nytt danspass på gymet (som ni kan läsa på rubriken). Ska boka upp mig på det och är lite smått taggad redan:). Det är en blandning på Internationell och latinsk dans. Men det ingår även olika styrkeövningar med hantlar och coreboll. Kommer bli kul hoppas jag :)

25 Januari 2012

Igår tog jag mig i kragen och åkte till gymet direkt efter skolan. Gick mindre bra men ändå har jag träningsvärk idag. Jag sprang på löpbandet i 15 min sen 15 min på crosstrainer. Sedan körde jag mycket mage och lår. Jag körde både "magmaskiner" och vanliga situps. Så det kanske blev 150 st situps totalt på ett träningspass. Inte dåligt för att vara mig. Fast nu på senare tid har jag märkt att jag kan öka på med vikt varje gång jag gymmar. Härligt! Det känns bra faktiskt:)


Löpbandet var uppskattat

Sådär nu har jag satt mig i soffan efter första skoldagen och ett hårt pass på gymet. Asså jag körde inte ett pass utan jag löpte och byggde muskler. HAHA. Efter så var jag värd en solning så la mig i solariet och somna. Finns det något skönare att sola efter ett hårt träningspass?! NEJ!!! Det är helt underbart.
Källa: Google

beslutsångesten har lagts sig

Sådär, nu har jag bestämt mig för vilken shake jag ska ha. det får bli Allevo hallon och banan eller om jag hittar någon annan god smak. Jag får kolla när jag kommer till affären.
Igår körde jag ett boxpass med Cassandra. Det gick as bra tyckte jag. Vi puscha på varandra och jag körde till 110% kan jag lova. Det känns i kroppen idag att det blev hårt igår. Ska även gå upp skapligt imorgon tänkte jag och ta mig till gymmet. Men ska för det mesta köra kondition för den behöver förbättras. Mitt mål till sommaren är att kunna springa minst 5 km i sträck. Jag klarar typ 1.5 km nu men ska göra mitt bästa för att nå mina mål.


Löften som jag ska börja med nästa månad:
- Sluta ätat fet mat (mc,pizza,kebab m.m.)
- sluta äta godis och läsk. (poppcorn går bra)
- läsa mer om olika träningsformer och prova på dom



Länge sen nu....

Jag vet att jag inte har uppdaterat här så mycket men så kan det vara ibland. Jag har äntligen kommit igång och tränat på allvar nu. Men idag vilar jag för jag kände att jag behövde det. Sen kör jag iallafall Fredag och lördag.
Ska även testa på att dricka shake i 2 veckor. Fast jag ska äta en måltid om dagen iallafall, det kan jag behöva. Annars vet jag inte om jag orkar med dagen. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska välja mellan.
Vad tycker ni?!
Eller

RSS 2.0